Skip to main content

Despre Casa Artiştilor

Casa Internationala a Artiștilor Bușteni se află într-una dintre cele mai frumoase regiuni din România. Bușteni este un oraș mic la poalele Munților Bucegi, pe Valea Prahovei, la doar două ore cu mașina de București. Departe de agitația capitalei, vă puteți regăsi aici în mijlocul unui peisaj idilic lăsând în urmă stresul vieții de zi cu zi.

Bușteni este una dintre cele mai populare stațiuni de vacanță din munții României, care, pe lângă o locație pitorească, oferă și o varietate de oportunități de vacanță și activități pe tot parcursul anului – de la schi la excursii montane. De aici pornesc numeroase trasee de drumeție spre Munții Bucegi, care ating înălțimi de 2.500 de metri.

Casa Internationala a Artiștilor Bușteni își propune să fie un refugiu pentru procese creative în mijlocul unui peisaj minunat. Cele zece camere de oaspeți ale locației invită la odihnă, relaxare și contemplare interioară pentru muzicieni și iubitorii de muzică. Fie că lucrați la pianul de concert din salonul de muzică sau activați într-un ansamblu, acesta este locul potrivit pentru a vă regăsi puterea creativă, pentru a vă dezvolta și pentru a vă elibera mintea pentru lucruri noi. La Casa Internationala a Artiștilor Bușteni se pot desfășura cursuri de măiestrie, seminarii sau colocvii. Deasemenea există posibilitatea de a face muzică împreună, de exemplu în ansambluri mici de muzică cameră, care se pot întâlni pentru a elabora și perfecționa un program de concert.